E-Learning Program


 
Score A Program adalah sistem berteraskan pendidikan dan 'Output Learning selaras dengan sistem yang digunapakai oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.Program yang telah diiktiraf oleh 8 Menteri yang mana telah terbukti keberkesanannya.

Score A Program telah direka khas secara terperinci bagi menyediakan kepada para pelajar suatu kaedah pembelajaran yang sempurna untuk membantu mereka menghadapi peperiksaan. Dengan mengikuti Score A Program, para pelajar boleh menilai kemajuan dan prestasi akademik mereka sendiri dengan mudah dan lebih berkesan. Dengan ini, mereka boleh menilai sendiri tahap keupayaan, kesediaan dan kefahaman mereka tentang apa yang mereka telah pelajari di sekolah. Score A Program memberi peluang kepada pelajar untuk membina keyakinan diri dan sikap positif.


  


More detail juga boleh layari web berikut :

Jika berminat untuk membuat pembelian portal boleh hubungi saya. Di samping anda membeli produk, anda juga boleh menjana pendapatan lumayan. Untuk mengetahui lebih lanjut boleh hubungi @ sms saya. E-mail : e_vision_hotzbiz@yahoo.com
AYU : 012-7222643.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...